sledujte nás na Facebookufacebook

Zapečené hermelínové brambory


1 porce:
Energie 1 365 kJ/326 kcal
Bílkoviny 14,7 g
Tuky 15,6 g
Sacharidy 35,7 g

120 g brambor
60 g červené cibule
5 g česneku
50 g Hermelínu figura (Camembert linea)
30 g ledového salátu
70 g rajčat
70 g salátových okurek
5 g olivového oleje
pažitka

Brambory neloupeme, pouze omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Do mísy k nakrájeným bramborám přidáme na půlkolečka nakrájenou cibulku, prolisovaný česnek, pažitku a promícháme. Okořeníme a zakápneme olejem. Směs si vysypeme do zapékací misky, kterou vyložíme alobalem. Bramborovou směs posypeme kousky hermelínu a alobal zabalíme. Dáme zapéct do trouby. K zapékaným bramborám podáváme zeleninový salátek z rajčat, ledového salátu, okurky, kterou zakápneme olivovým olejem.


Zapečené celozrnné těstoviny