Treska s cibulkou
1 porce:
Energie 1 544kJ/365kcal
Bílkoviny 40,4g
Tuky 6,6g
Sacharidy 42,4g
Ingredience:
150g treska
100g brambory
100g pekingské zelí
50g kukuřice
100g jogurt bílý (řecký Milko)
100g cibule
5g kokosový olej
Bylinkové koření, česnek
Tresku okořeníme a připravíme nejlépe páře nebo v troubě na pečícím papíře. Brambory vaříme v celku a ve slupce, poté nakrájíme. Zelí pokrájíme na menší kousky, smícháme s kukuřicí a jogurtem, přidáme prolisovaný česnek a bylinkové koření. Na kokosovém oleji osmahneme cibulku, kterou ozdobíme na talíři rybičku. V horké letní dny, které nás čekají o víkendu, je lepší, když zařadíme do svého jídelníčku jídla, která jsou lehká a nezatíží naše trávení. Zkuste tedy náš rychlý a velice dobrý oběd.
≪Tofu s rukolovou cizrnou ≫Zapečené celozrnné těstoviny